ELS ADMINISTRADORS Hola a tothom!

Administradors de la Festa Major 2015

UNA FESTA MAJOR DE TOTS I PER A TOTS!

La Festa Major de Vilafranca és tradició i cultura, però per sobre de tot és col·laboració i altruisme. Estem segurs que sense la unió d’esforços i d’il·lusions per part de moltes persones i entitats no podríem gaudir de la festa de la mateixa manera, per això volem manifestar el nostre absolut respecte i agraïment a tots els col·laboradors visibles o no tan visibles que fan tan gran la nostra festa.

Nosaltres, com a administradors, hem posat tot el nostre esforç, l’energia i la il·lusió per aconseguir una festa única, plural i oberta, on tothom tingui cabuda i se’n senti partícip,  tolerant, respectuosa i molt participativa. La Festa Major és del poble, la Festa Major és de tots!

Des del moment de l’espectacular tronada, l’olor de pólvora, l’ordre dels balls a les cercaviles i a les processons, aquella meravellosa diada de Sant Fèlix, l’emoció de la plaça en descarregar un castell mai vist, el so de les gralles i les nits del ball de gralles, l’olor dels canelons de la iaia...

La nostra festa està plena de moments, de records, de petits detalls que la fan gran. Aquest any hem volgut potenciar aquests records, els de tots i cada un de nosaltres, des dels més menuts als més grans. Navegueu per aquest mar de records, plens d’històries inoblidables que ens han fet i fan gaudir d’aquests dies amb una gran diversitat d’emocions i sentiments.

Des d’aquí us animem a gaudir de tots aquests petits detalls que fan que la Festa Major sigui tan especial!

Molt bona Festa Major 2015!

Ramon Güell

Té 47 anys i viu al Centre.

Anna Grabalosa

Té 26 anys i viu a la Barceloneta-Sant Magí. Expandereta.

Miquel Àngel Salt

Té 50 anys i viu al Centre.

Aida Gil

Té 26 anys i viu al barri de Molí d’en Rovira.
Exfiguetaire.

David Tudela

Té 38 anys i viu al barri de Sant Julià.
Casteller de Vilafranca.

Administradors

El pregoner

La imatge

Seguici festiu