LA CAPTA Carrer a carrer


La Capta d'enguany segueix el plantejament de l’any passat. Durarà dos dies com sempre (19 i 20 d’agost), però a la tarda el “porta a porta” es substituirà per parades als diferents barris on es vendran programes i marxandatge i s’hi organitzaran també activitats diverses gratuïtes organitzades per les Associacions de Veïns dels diferents barris (tallers, inflables, assaigs...).

La Capta començarà a dos quarts de deu del matí. El primer dia es recorreran els carrers del centre -en un radi que s’ampliarà respecte altres anys-, mentre que el segon matí es visitarà l’Hospital i les residències.

SORTIDA DE LA CAPTA I OBERTURA DE LA PARADA De 2/4 de 10 del matí a 1 del migdia

A la plaça de la Vila.

Els col·laboradors, les setrilleres i els administradors aniran pels carrers més cèntrics de la vila acompanyats pels grallers, per oferir el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. A la parada es vendran els programes i el marxandatge de la Festa Major 2015.

LA CAPTA ALS BARRIS De 6 de la tarda al 9 del vespre

Al passatge del Cep, amb Dibuixa i pinta la teva Festa Major. A més ens visitaran Nans i les gitanes petites i grans. . Podreu venir a veure el Sant petit a les 19:30.

Al parc del Tívoli amb inflables infantils. A més ens visitaran els Panderos grans. Podreu venir a veure el Sant petit a les 18:45.

A la plaça de la Sardana amb un taller de manualitats. A més ens visitaran els Figuetaires grans i petits. Podreu venir a veure el Sant petit a les 18:00.


De 18h a 21:30h.
A la plaça de la Vila.

Parada de la Capta amb els programes i el marxandatge de la Festa Major 2015. A més ens visitaran el Drac i el Ball Pla . Podreu venir a veure el Sant petit a les 20:15h.

PARADA DE LA CAPTA I SORTIDA PER VISITAR LES RESIDÈNCIES I L'HOSPITAL De 2/4 de 10 del matí a 1 del migdia

A la plaça de la Vila.

Parada amb el programa i el marxandatge de la Festa Major.

LA CAPTA ALS BARRIS De 6 de la tarda al 9 del vespre

Al carrer Barba i Roca, amb tallers de manualitats. A més ens visitaran l’Àliga gran i petita i les Panderetes grans i petites . Podreu venir a veure el Sant petit a les 18:00h.

Al carrer Torrelles de Foix amb un Taller de Dibuix de la Festa Major. A més ens visitaran el Drac petit, els Serrallonga petits i els Nans petits. Podreu venir a veure el Sant petit a les 19:00h.

A la plaça Doctor Bonet amb una xocolatada popular. A més ens visitaran Els Capgrossos i els Pastorets grans i petits. Podreu venir a veure el Sant petit a les 18:30h.

A la rambla de la Girada amb un taller de manualitats. A més ens visitaran les Cotonines i els Bastoners grans i petits. Podreu venir a veure el Sant petit a les 19:30h.


De 18h a 21:30h.
A la plaça de la Vila.

Parada de la Capta amb els programes i el marxandatge de la Festa Major 2015. A més ens visitaran els Gegants petits i grans i els Cercolets petits i grans. Podreu venir a veure el Sant petit a les 20:00h.Administradors

La imatge

El pregoner

L'estampa