LA IMATGE Festa Major de Vilafranca

VINE A FER HISTÒRIA!

Aquest any és un any diferent. Vilafranca és la capital de la cultura catalana i hem volgut crear un programa memorable, que passi a la història. Per aquest motiu, el programa és un recull de tota aquesta història: des dels fets propis que propicia la festa com dels moments i històries que no veu tothom...

Hem volgut explicar aquesta història, aquestes històries. Hem dit a tothom que vingui a la festa. Hem volgut que tots vinguéssiu a fer història.

Inspirats en la revista “Life” i amb un logotip en forma de banderola -recuperant el color típic de Festa Major: el vermell- hem creat la imatge de la Festa Major 2015. Des de cartells amb imatges de diferents èpoques -convertint la ciutat en una exposició-, un àlbum de cromos amb fotografies de finals del segle XIX fins a l’actualitat, o peces de marxandatge amb frases típiques de Festa Major.


AQUELLS NOIS TAN SIMPÀTICS som un estudi de comunicació situat a la Vila de Gràcia (Barcelona) i fundat l’any 2012 per dos penedesencs: el vilafranquí Joan Monsarro Buisan i el riudebitllenc Àlex Suàrez Casanovas. En aquest darrer any hem incorporat un nou noi simpàtic: el dissenyador Edgar Sabaté Porres.

El projecte de Festa Major ha comptat amb la cooperació de la vilafranquina i directora d’art Marta Monsarro Buisan, habitual col·laboradora de l’estudi.

Últimament hem treballat en la conceptualització i desenvolupament de la nova imatge de Sant Sadurní d’Anoia, el Cavatast 2014, el disseny de diferents peces gràfiques per enoturisme Penedès i la creació de diverses marques, etiquetes i webs per a cellers i caves tant del Penedès com del Priorat i la Rioja.

www.aquellsnoistansimpatics.cat

Administradors de la Festa Major 2015

Administradors

El pregoner

L'estampa

Seguici festiu