INFORMA'T La Festa Major més solidària

La Festa Major més solidària

Seguint la idea dels anys anteriors, els administradors proposem una iniciativa per donar un valor afegit als col·laboradors econòmics que participen en la Festa Major oferint-los la possibilitat de participar també en una entitat social de Vilafranca del Penedès.

Dels donatius privats que ajuden a cofinançar la Festa, se’n destinarà un 0,7% a un projecte social. La part corresponent dependrà d'aquestes aportacions privades i serà assumida per l'Obra Social La Caixa.

L'entitat destinatària del 0,7% serà l‘associació de familiars i amics/amigues de persones amb discapacitat, Univers Penedès, i ha estat escollida tenint en compte la important tasca voluntària que realitza en favor de les persones amb discapacitat a través del lleure i de l‘esport.

Univers Penedès és una associació que treballa dia a dia per tal que les persones amb diversitat funcional puguin gaudir d’espais d’oci dissenyats exclusivament des dels seus propis interessos, necessitats i preferències. La finalitat és fer créixer el ventall d’activitats de lleure que s’ofereix a l’Alt Penedès perquè tothom pugui gaudir d’activitats lúdiques, innovadores i creatives, sempre donant una atenció integral a tots els nois i noies.

Administradors

El pregoner

La imatge

Apadrina un tro