CONCURS D'INSTAGRAM #VINEAFERHISTÒRIA

Avui en dia qualsevol festival de música, companyia de teatre i segell discogràfic disposen d'algun compte en alguna xarxa social. En el cas de les festes majors també passa el mateix i la de Vilafranca no en pot ser l'excepció. Una festa de més de 300 anys d’història, que dura 5 dies seguits però que al llarg de l'any se'n continua parlant, té molt per explicar.

“Més que augmentar seguidors, anirem a explicar històries passades i comunicarem les vostres decisions mitjançant les xarxes socials”. Aquesta és la resposta que van donar la Foix i el Xavi al quintet d'administradors, després de rebre l'encàrrec de gestionar la comunicació 2.0 de la Festa Major. Tot un repte qualitatiu, més que quantitatiu. Un repte d'intentar fer arribar la nostra festa més enllà del Penedès, i de fer descobrir anècdotes i detalls que potser la gent desconeixia. Els balls, les tronades, les entrades de Sant Fèlix, les estampes, els cartells, les samarretes o les grans diades castelleres han sigut alguns dels ingredients que heu anat degustant dia a dia.

Però el món de la web 2.0, permet que vosaltres també en sigueu partícips, a l'hora d'explicar històries de la Festa Major d'enguany. Per tant, us animem a publicar a les xarxes l'emoció de la tronada, l'esforç titànic dels castells, el bullici de l'Entrada de Sant Fèlix, l'estètica dels balls, la sàtira dels balls parlats o la vostra alegria sabent que ja és Festa Major, etiquetant els vostres comentaris i les vostres fotos amb #fmvila, #stfèlix, #vineaferhistòria, #pregó, #tronada, #fmpetits i #balldefoc.

BASES

Els administradors de la Festa Major 2015 us presentem, de nou, el Concurs d’Instagram de la Festa Major! Si us agrada la fotografia i sou usuaris d’aquesta aplicació mòbil, no hi deixeu de participar!

QUI HI POT PARTICIPAR?

 1. Hi pot participar qualsevol persona que faci una fotografia, la pengi a Instagram i l’etiqueti seguint les indicacions que es detallen en aquestes bases. Serà imprescindible seguir el compte d’Instagram @fmvilafranca.

 

QUAN?

 1. El període de participació al concurs serà del 28 d’agost a les 00:00h fins el 6 de setembre a les 23:59h.

 

CONDICIONS

 1. La participació en aquest concurs és gratuïta.
 2. No hi ha límit de fotografies per participant.
 3. Les fotografies hauran d’incloure l’etiqueta o “hashtag” #vineaferhistòria, sense perjudici d’utilitzar altres etiquetes que l’autor/a de la fotografia vulgui incloure.
 4. El fet d’etiquetar la fotografia amb #vineaferhistòria, implica el reconeixement, per part de l’autor/a, que la fotografia està feta durant els dies de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2015, que és una obra original seva i que no conté ni fa referència a marques de tercers.
 5. Les imatges no poden contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 6. Les imatges participants han d’haver obtingut les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer, sobretot de la Festa Major dels Petits.
 7. L’organització no serà responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 8. L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional de la Festa Major, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

 

GUANYADORS/ES

 1. Un jurat format per dos representants dels administradors i pel Raimon Molinari, fotògraf de la Festa Major 2015 farà una selecció de les 10 millors fotografies.
 2. Les fotografies seleccionades es penjaran al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació popular del 8 de setembre fins el 15 de setembre.
 3. Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.
 4. El nom dels/les guanyadors/es es faran públics als canals oficials de la Festa Major de Vilafranca del Penedès.
 5. Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi. 

 

PREMIS

 1. El primer premi guanyarà una entrada doble per anar a veure Mar i Cel, gentilesa del Teatre Victòria.
 2. El segon premi guanyarà una entrada doble d’un espectacle a escollir de la nova temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori (octubre 2015 - gener 2016), gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Consulta els espectacles a http://espectacles.vilafranca.cat.
 3. El tercer premi guanyarà una Visita de posta de sol al campanar per a dues persones, gentilesa del Servei de Promoció Turística  de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

DRETS D’IMATGE

 1. Els drets d’imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor/a i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin cediran a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès els drets per utilitzar-les (no per usos comercials), sempre mencionant l’autor de la fotografia.

 

ÚS DE DADES

 1. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilafranca.
 2. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.